Flot sæson af u 15 piger Langå/Vellev

Printervenlig version

Det var med spænding at Langå og Vellev startede fælles u 15 pige hold op med opstart uge 32. Pigerne har trænet flittigt. Træning har foregået i Langå og kampene er spillet på Vellev stadion.
Den sidste kamp blev spillet i torsdags, og der var et flot fremmøde af forældre. Pigerne vandt den sidste kamp i efteråret med 4-1 over Ans. Pigerne sluttede på en flot andenplads. Pigerne har stille og roligt udviklet deres spil, og den bedste præstation i efteråret var da man slog Viborg, som vandt puljen.
Efter kampen var der pølser og sodavand i  klub huset i Vellev.
Der skal lyde en stor tak til Henning Jeppesen, Langå. Og Knud Erik Andersen, Vellev for deres hjælp med at få det til at fungere, og få udviklet pigernes spil på banen.
Der er mulighed for at spille indendørs fodbold, og der trænes hver fredag fra klokken.16 til klokken 17 i Ulstrup hallen fra uge 43.

Spiller på holdet:Anna Riis, Camilla Groot, Julie byrgiel Hedegaard, Kathrine Laursen, Mikkeline Jeppesen, Mille Fisker, Natasja Wilhelmsen, Pamila Madsen, Regitze Thorsen, Thea Carøe Kristensen, Michelle Hadbjerg.

Manglende spillere på hold billede.: Amalie Benee, Amalie Amby og Emma Skovhus.