Skidt sæson start af serie 4

Printervenlig version
Serie 4 Skulle møde Sjørslev i sæson præmier og det blev desværre ikke nogen god kamp fra Vellev. Optakt til kampen har ikke været optimal. Trænings kampe har været med meget svingende resultater og mange skadede spillere hvilket har bevirket at holdet ikke endnu er særligt sammen spillet. Der var sæson debut til Emil fisker som sidste år spillede i Viborg FF. Der var også debut til Dennis Madsen som er kommet til fra Mammen. Siebren punt som er kommet til fra Bjerringbro havde også debut. Vellev kom ellers godt fra start da Christian Straarup scorede direkte på frispark. Men der gik ikke lang tid før at Sjørslev fik udlignet efter et forsvar kiks i venstre side. Men Vellev skabte en del chancer i løbet af 1.halvleg men bolden ville ikke ind. I starten af 2.halvleg fik en bold lov til at passer igennem venstre forsvar side og Sjørslev bragte sig på 2-1. Et mål der ikke burde være undgået. Efter målet pressede Vellev på for at udligne og det blev også til en del muligheder men som det går mange gange scorede modstandere på et contra angreb til slut resultatet 3-1 8 minutter før slut fløjet. Dennis Madsen fik efterfølgende stemmerne med 9 stemmer. Som nævnt har der været mange skader i optakten, og Mads Nørgaard og Jesper Rishøj var tvivlsom til kampstart. Desværre måtte Jesper Rishøj udgå af kampen med et dårligt knæ.
Serie 6 har forårs debut i Fårvang på søndag kl.13,30 og serie 4 næste kamp er på onsdag i Foulum kl.18,00 som vandt deres 1.kamp 9-0

Jesper Rishøj.  Sponsor: Gudenådalens køreskole