Vellev Stadion Mandag d. 6-4-2015 kl. 14:00

Denne 2. Påskedag skulle der igen spilles fodbold på Vellev stadion, og det var et dejligt solbeskinnede, flot besøgt stadion.

Træner Jan Madsen havde til denne kamp, taget nogle få ændringer siden første kamp i onsdags.

Tobias Knudsen og Martin Møller, blev erstattet af Simon Huus og Jacob Hadberg.

1 halvleg:

De første 12 minutter var meget lovende, da begge hold virkede tændte og klar til kamp, det var dog uden de helt store chancer.

22  minutter, Sejs kommer igennem over højre siden, Mads M kommer ud af målet men mistimer indgrebet, men heldigvis rammer Sejs fløjen ikke det tomme mål.

30 minutter, Jens kommer godt igennem højre siden, skærer ind i feltet, men afslutter desværre lige på målmanden.

37 minutter, Jacob Hadberg kommer ind og erstatter Mads Nørgaard

1 halvleg slutter 0-0.

2 halvleg starter lidt rodet for begge hold.

53 minutter, Christian Rishøj GULT kort, det er en hård men fair tackling.

60 minutter, Mads M, sjusker på den svære bane og det giver en løs mulighed til Sejs, men  Mads kommer dog godt igen og redder bolden.

65 minutter, Morten Holm erstattes af Rune Kristensen.Jens Kjeldgaard går ud og ind kommer Mads Nørgaard.

69 minutter, Mads N kommer først på et indlæg men målmanden kommer godt ud og får reddet situationen.

73 minutter, MÅL, Mads N scorer til 1-0 for Vellev IF, Kent afslutter et fint angreb men målmanden redder, Mads N er dog først over returen og scorer.

76 minutter, GULT kort til Sejs-spiller, da han kommer for sent i en tackling.

79 minutter, Mads kommer godt igennem højre siden, og slår et fint indlæg til Kent, der header på mål, målmanden redder og Hadberg er over returen, men brænder desværre den store chance.

80 minutter, Sejs kommer frem til en stor mulighed, men misbruger.

84 minutter, GULT kort til Marc Bendi.

86 minutter, MÅL, Sejs får udlignet til 1-1 da de kommer godt igennem højre side.

Mads M bliver skadet i situationen der fører op til målet, han må udgå med det der lignede en skulder der var gået af led.

Det er lidt nogle hektiske minutter til sidst men der bliver ikke scoret mere i kampen, så den endte 1-1.

Kampens spiller: Kent Christensen

Næste hjemmekamp for Vellev IF serie 3 er Fredag d 10-4-2015 kl. 18:30 imod Fårvang

Vi ses på stadion!

Jørn Hårbo vandt dagens præmie på kamp programmet som var sponsoret af ABC Piizza og Grill i Ulstrup