Nyheder

Vi havde torsdag besøg af Silkeborg United, som vi ikke kendte meget til, men deres resultater antydede en god modstander.
Det viste sig også, at de var et rutineret hold og vi blev udfordret fra start.
De kom fortjent foran efter 16 minutter, hvor vi laver en fejl på centralt og det straffer deres rutinerede offensiv spiller med et godt løb og prikker i mål.
Der er ingen undskyldning for de første 20-25 minutter, vi skal være mere klar fra start, men som set før så læser vi modstanderen og justerer lidt og derefter overtog vi kampen.

Topopgør i serie 5 med flot fodbold

Så blev der søndag, og vi skulle rejse os fra en dårlig kamp mod Langå.
Kampen mod alliancen skulle vindes hvis vi vil være med i den sjove ende , folk var klar i dag fra start og vi sad også på kampen de første 15 min hvor vi også brænder et straffe , men efter 16 min kommer de for første gang over midten og pludselig ligger bolden i nettet 0-1 og efter 37 min vil Lau dække bolden af til frost men der løber en mellem og prikker den i mål 0-2 som holder til pausen

Serie 5 spiller sig til topopgør i sidste runde.

Søndag d 14/4 kampdag for S6 ude mod Hornbæk KL 15
Spillerne er 100% klar på at der skulle 3 point på kontoen i dag og det går også rimeligt planlagt fra starten hvor kampen kæmpes på midten

Lørdag havde vi besøg af Langå, som var forstærket af nogle af klubbens talentfulde U19 spillere.
Langå startede kampen godt og vi var ikke helt klar, så vi måtte kæmpe hårdt og fighte os ind i kampen.
Det blev til tider en hård kamp og begge hold var tydelig frustreret over manglende linje i kendelserne og utrolig mange fejlkendelser i mod begge hold.
Langå får gult efter 15 min, åbenbart for protester..... det gjorde at vi fik et overtag, men vi var ikke skarpe foran mål.

Så kom vi i gang med sæsonen og vi blev forkælet med godt vejr, god bane og en stor gruppe Vellev tilskuere.
Vellev er berygtet for at starte rusten og smide point i sæsonåbneren, det ville vi gerne gøre anderledes i dag og vi startede da også fremragende, vilje, hårdt arbejde og kloge beslutninger bragte os foran 2-0 efter 5 minutter. 2 mål af Jacob Hadberg, assists af Christian Straarup og Mads Nørgaard.

Så blev det torsdag 4/4-19 og serie 6 puljen skal i gang hvor vi hjemme tager mod Ulstrup , fantastisk vejr.
Vi stiller med nok noget af det stærkest vi kan og er klar fra starten af kampen
Kampen fløjtes i gang KL 18 og efter 20 min finder Peter Jeppesen, Nick skov som sparker bolden over i det lange hjørne , sikke et mål at starte med og den stilling holde til der er spillet 43 min så 1-1 ved pausen

Det succesrige samarbejde mellem Langå IK og Vellev IF om et fælles u 15 pige hold, forsætter i foråret 2019.

Der er opstart på torsdag i Vellev kl.17,30, og efter en gang hygge træning en times tid, er der pølser og sodevand i klubhuset.

Begge klubber ser frem til en spændende sæson og holdet er meldt til turnering hvor der spilles på 11 mands mål. Alle er mere end velkommen, både nye som gamle spillere. Hvis der er spørgsmål kan man kontakte Henning Jeppesen, Langå. Mobil nummer:61736393 eller Steen Bach, Vellev. Mobil nummer:22784035.